larssonjacqueline

Alla inlägg under januari 2014

Av Jacqueline Larsson - 18 januari 2014 10:56

Hejsan allihopa har haft väldigt mycket problem med skola åh hemma så har inte haft någon tid att skriva på bloggen och har sätt att läsarens tappar men aja det kommer väll tillbaka. Har inte gjort så mycket under denna vecka som vart. Haft träning så jag har tränings värk i hela kroppen känner mig värre än en gamling. Och ja i helgen som kommer är det simtävling i Borlänge så måste försöka få bort träningsvärken som just nu är så jävla jobbig att jag knappt orkar träna.
Just nu ligger jag i sängen och skriver detta inlägg medans Becca bevid mig kollar på sin mobil.
Och igår så hade hon åh jag typ tjejkväll med ansiksmask åh massa annat skoj.
Idag är vi då väldigt trötta åh vi ska kanske till Borlänge åh kolla lite och kanske kolla på bio!:)
Så yes detta år börjar lite bättre än förra! Hoppas ni oxå får en super bra forsatt trevlig helg så hörs vi!:)

Av Jacqueline Larsson - 15 januari 2014 22:36

Kollade lite på ask då jag såg en tjej hade tagit bilden som hon hittat från sin ask eller något sånt What ever....
Jag tycker den som skrev det har helt fullständigt rätt! Tycker ni alla tjejer åh killar borde läsa texten som kommer upp på bilden här nere sen.
Att detta är en dan sak det är det tycker jag. Både respekt till oss alla tjejer åh killar. Så lägg er tid åh läs texten på bilden, det tar Max 1-2 min att läsa bror på hur er läshastighet är!

Puss på er!;*

Av Jacqueline Larsson - 14 januari 2014 20:23

Började med att jag åkte till Falun 07:30 va framme vid 08.40 typ och där vägde jag mig, och allt har gått bra , väger nu 48,6 som är bättre än vad jag vägde innan jag fick min ätstörning. Och åkte till kupolen vi typ 09:30 åh va vid kupolen 09:45 sen kollade jag åh mamma på ny träningsbadräkt för min gammla är för liten:/ men fick en ny!:) sen åkte vi hem då jag packade in för skolan åh va i skolan tråkigt nog, åt med Becca på donken åh vart åh åkigt skridskor med idrotten åh haft det drygt åh sen haft simträning drygt som vanligt men ändå kul åkte hem åh lagade mat åh nu snackar jag med Becca åh kollar datorn åh lite sånt. Och funderar på hur jag ska lägga in tränings planen för i år!:)

Så länge får ni ha det bra kram

Av Jacqueline Larsson - 13 januari 2014 22:22

Trött på denna skit.. Samma skit hela tiden. Tar det aldrig stopp eller? Jävla idiot som tror saker åh ting i stället för att ta reda på den riktiga sanningen! Åhh trött på sånt här. Varför inte bara va en bra människa än en dålig människa? Blir så trött på detta asså

Av Jacqueline Larsson - 11 januari 2014 01:29

Igår fyllde min lillebror år han lägga ut bild på Facebook åh instagram! Men ville oxå göra inlägg om det!

Igår vart min lillebror tonåring!
Hela 13år!
Hoppas du fick en super bra dag fast du sov hela dagen nästan! Och att du är nöjd med allt du fått! Hela familjen älskar dig till och med jag! Du har alltid funnits för mig kanske inte i alla lägen men du var min bästa vän när vi va små! Och därför bjuder jag på några favorit bilder på oss !:) och hoppas oxå att du hade en grym dag!
GRATTIS PÅ DIN 13ÅRS DAG!

:/

Av Jacqueline Larsson - 11 januari 2014 01:26

Sorry att jag varit borta så mycket, men jag försöker så gått jag kan att hålla bloggen uppdaterad. Och insett oxå att jag inte har så mycket tid längre men ska försöka slänga in flera inlägg per dag nu. Ska i alla fall försöka kanske inte hinner men ger det en chans i alla fall

Min dag idag då, har mest varit trött och sen tränat åh det känner mig mer taggad för träningarna än vad jag var sist. Hoppas bara att jag håller i det här nu

Av Jacqueline Larsson - 8 januari 2014 23:34

Längan efter pappa är sjukt stor just nu, även att jag inte träffat han på 12-13 år. Han är endå min pappa. <3 Just nu är allt bara kasst, tänker för mycket tillbaka på den tiden då han kramade om mig. Känner mig så ensam just nu utan han. Hade velat haft mitt liv med han kunna växa upp med min pappa<3 folk kanske inte förstår hur mycket jag kan sakna någon som knappt funnits i mitt liv :'(<3 men han är endå min pappa. Jag älskar han för det var han som skapade mig med min mamma! Min pappa må kanske inte finnas för mig, men för mig är han endå värdens bästa pappa, som värkligen fanns för mig som liten. Gråter i mängder just nu varje kväll över att behöva gå och lägga sig utan att kunna säga godnatt till han. Och vakna varje morgon och se att han är aldrig vid frukost bordet med oss andra. Kommer hem från skolan och han är aldrig där. Att veta att sin pappa aldrig kommer att va där är sjukt jobbigt. Jag fick aldrig säga hej då till han. Hur mycket jag än försökt att få kontakt med han så ger jag inte upp. För jag älskar min pappa, min ända önskan i mitt liv just nu är att få leva livet som förr med min pappa, okej mamma kommer ju inte kasta ut Magnus för det men. Att få leva mitt liv med min riktiga pappa oxå skulle vara så sjukt mycket bättre, inte jag har värdens bästa lossas pappa som alltid finns för mig, men jag vill ändå ha min riktiga pappa här. För ca 4år sen va då jag började försöka leta upp min pappa, vet en idag vart han bor! Men jag kan bara inte åka ditt o knacka på. För jag vet ju inte vad som kan hända. Jag har försökt fått kontakt med han vida internett 1-3 medelanden har jag bara fått från han på 4-5 år. Det är medelanden där det kan stå "vaken?" "Kommer du ihåg pappa"
Självklart kommer jag ihåg min pappa! Men just nu vill jag bara ha han här. Saknar han så in i Nordens mycket att jag ligger åh gråter floder just nu min ända önskan är att få han tillbaka inget annat.

Önskar att pappa kunde se det här men det vet jag att han inte gör :'(
Men jag älskar o saknar han så jävla mycket :'(<3

Av Jacqueline Larsson - 7 januari 2014 03:04

I morgon börjar skolan igen.
Detta lov har varit ett av dom bästa! Träffat sjukt fina människor. Varit med dom bästa. Hoppas jag får uppleva något liknade flera gånger. Hoppas ni alla andra oxå haft en super super bra jul och ny år och att ni fick många fina julklappar!:)

Ha det bra allihopa !:)

Presentation


Älskar att sjung, Fotta och simma!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards